Семінар на заводі вікон "Екіпаж" у Хмельницькому

Черговий навчальний семінар з «теплого» монтажу та віконних стрічок пройшов на заводі вікон «Екіпаж» у Хмельницькому. Доповідачем був співробітник НОРМАІЗОЛу, керівник напрямку віконних стрічок і сертифікований енергоаудитор Вадим Мосейчук.

Під час семінару обговорювалися питання енергоефективного монтажу вікон, фізика процесів, ізоляція швів згідно з ДСТУ Б В.2.6-79:2009 («Шви з’єднувальні місць примикань віконних блоків до конструкцій стін»), зв’язок стандартів ДСТУ з ДБН В.2.6-31:2016 («Теплова ізоляція будівель»). Детально освітлена тема законодавчого регулювання тришарового монтажу вікон в Україні та Європі.

На семінарі представили продукти бренду Alenor для енергоефективного монтажу та торкнулися базових аспектів Аленор Технології Тепле Вікно. Вадим Мосейчук також провів практичні заняття по розрахунку ширини віконних стрічок, підготуванню отвору, правильному наклеюванню ізоляції на зразку вікна.

На семінарі були присутні співробітники заводу «Екіпаж», дилери та партнери. Захід видався насиченим практичними та теоретичними знаннями й корисним для всіх учасників.