Увага! Редизайн упаковки стрічки Alenor FIX 2A

Друзі, ми зробили редизайн упаковки двосторонньої стрічки Alenor FIX 2A, призначеної для монтажу будь-яких дифузійних мембранних будівельних матеріалів. Упаковка стала більш:

  1. Інформативною. На етикетці з’явилось ще більше корисної інформації: детальні технічні характеристики, покрокова інструкція з монтажу, ключові переваги. Покупцям буде значно простіше зробити вибір і потім використовувати стрічки за призначенням.
  2. Міцною. Нові етикетки виготовляються з картону, а не з паперу, тому забезпечують стрічці додатковий захист при транспортуванні та зберіганні.
  3. Зручною. В новій упаковці зручно зберігати продукцію як в горизонтальному, так і в вертикальному положенні. Для навішування вона має прорізи.

Ми внесли зміни не тільки в упаковку, а й у сам продукт. Тепер клейовий шар захищає покращений лайнер з силіконізованого паперу, який легко та швидко видаляється.

Шукайте Alenor FIX 2A в новій упаковці на полицях будівельних супермаркетів вже у новому році. Щоб дізнатися про стрічку більше, перейдіть за посиланням.